Kávé Világnapja 2022

  Nem véletlenül jött létre a Kávé Világnapja, hiszen a világ egyik legkedveltebb itala a kávé. Naponta 3 milliárd csészényi fogy belőle.

 


Nem véletlenül jött létre a Kávé Világnapja, hiszen a világ egyik legkedveltebb itala a kávé. Naponta 3 milliárd csészényi fogy belőle.


Így rendezzünk be egy kávéházat

  Tudjuk, hogy a t ö k é letes káv é z ó asztalok é s -sz é kek kiválasztása olyan fejfájást okozhat, amelyet m é g a koffein é s a croissan...

 


Tudjuk, hogy a tökéletes kávézóasztalok és -székek kiválasztása olyan fejfájást okozhat, amelyet még a koffein és a croissant sem tud orvosolni.

Bár a nagyobb éttermekben sok lehetőség adódik a kísérletezésre, a kávézóknak különleges hangulata van, így itt inkább az egyéni stílus megjelenítésén van a hangsúly.

 

Így rendezzünk be egy kávéházat


Kávégép Ezüstkazánnal? LaPiccola PICCOLA

  LaPiccola PICCOLA kávégép követi a bevált felépítést. Viszont a kazántartály anyaga ezüst : kiváló hőátadás, jó tágulástűrés, stb. végt...

 

LaPiccola PICCOLA kávégép követi a bevált felépítést.

Viszont a kazántartály anyaga ezüst: kiváló hőátadás, jó tágulástűrés, stb. végtére is – nemesfémből. Mivégre az ezüst? Az ebből készült tartályban erős antibakteriális hatás éri a benne lévő vizet.

 

LaPiccola PICCOLA kávégép ezüstkazánnal


Tonikos kávé - kávés tonik a trendi ital

  Amikor az aszfalt szinte fortyog és az autókerék kiforgatja mintha csak sárból lenne. Amikor közel 40 o C van árnyékban. Amikor már nem tu...


 

Amikor az aszfalt szinte fortyog és az autókerék kiforgatja mintha csak sárból lenne. Amikor közel 40 oC van árnyékban. Amikor már nem tud hűlni a testünk mert kint melegebb van, mint a belső 36.7 oC hőmérsékletünk. Nosza, hűtenünk kell magunkat, erre igazán jó a kávés tonik. Elbágyadtunk a hőségtől, a koffein még élénkít is.

Tonikos kávé vagy kávés tonik, minden relatív.

 

Tonikos kávé - kávés tonik a trendi ital


ProfilePrint digitális kávé elemzés technikája

  A ProfilePrint kávé elemzés digitális technikával a folyamatosság és a homogén minőség záloga, ami a kávéivás egyik alappillére. Többé ne...


 

A ProfilePrint kávé elemzés digitális technikával

a folyamatosság és a homogén minőség záloga, ami a kávéivás egyik alappillére. Többé nem a szubjektív érték- és ízvilág fog dönteni. Az ígéretes fejlesztési irány minél előbb nyer teret, annál inkább gyarapszik az elégedett felhasználók köre.

A levédett eljárás lényege a SAAS (Software-As-A-Solution), a szoftveres elemzés mint megoldás. Videó a technológia megismertetéséhez itt látható. Alapja az Artificial Intelligence (AI), azaz a mesterséges intelligencia emberi szolgálatba állítása. Emellett mobil applikációval lehet kezelni.

 

ProfilePrint digitális kávé elemzés technikája


Otthoni kávézás - fizikai és látványbeli élvezet

  Otthoni kávézás – fizikai és látványbeli élvezet jön el, amikor nem akarózik egy jó kávéért kimozdulni. Akárhány kávézó is van a közelben...

 


Otthoni kávézás – fizikai és látványbeli élvezet jön el, amikor nem akarózik egy jó kávéért kimozdulni. Akárhány kávézó is van a közelben, akárhány kedves (vagy kevésbé kedves) kiszolgálót is ismerünk.

Most nem a kovidos (új szó?) tiráda következik, hogy hiszterizáljuk magunkat és másokat a járvány veszélyével, hogy kerüljük az embereket, nehogy elkapjuk. Hogy menjünk át az utca túlsó oldalára, amikor a járdán egy kóbor embertársunk jön velünk szembe. Nem.

 

Otthoni kávézás - fizikai és látványbeli élvezet


Tönkre teszi a Covid-19 a kávéforgalmazást

  Hát így kávézzunk hátradőlve. Tönkre teszi a Covid-19 a kávéforgalmazást amikor a tengerhajózási problémák és a nyerskávé szállítási nehé...

 


Hát így kávézzunk hátradőlve.

Tönkre teszi a Covid-19 a kávéforgalmazást amikor a tengerhajózási problémák és a nyerskávé szállítási nehézségei összetalálkoznak egymással. Ez a szerencsétlen esetet a kórokozó idézte elő.

Amikor leülünk egy eszpresszót meginni, eszünkbe nem jutna egy másodperc erejéig sem belegondolni abba, hogy milyen hosszú is a kávélánc a kávéforgalmazás útvonalán. Amelyre a szükségesnél nem több ’gyöngyszem’ kerül felfűzésre a farmer kávészüretétől kiindulva a barista által elénk tett forró italig.

Tönkre teszi a Covid-19 a kávéforgalmazást